2. - 3. listopada 2019.

Energenti koji će osigurati tehnološki i gospodarski razvoj te energetsku neovisnost

ŠIBENIK, AMADRIA PARK

X.

međunarodna konferencija i izložba o naftno-plinskom gospodarstvu i primarnoj energiji​

Sektor energetike ušao je u razdoblje velikih promjena i izazova. Potražnja za energijom u svijetu do 2035. porasti će za 30 – 40%. Stoga, treba intenzivirati istraživanje i proizvodnju svih oblika primarne energije, kako bi se, u okruženju integracije energetske politike i mjera ograničavanja globalnog zatopljenja, osigurao gospodarski razvoj.

Hrvatska treba energetsku strategiju koja će uzeti u obzir sve promjene na globalnim tržištima i specifična obilježja vlastite energetike. Odgovornom  energetskom politikom treba  jamčiti održivi razvoj, konkurentnost energetskog sektora, sigurnost opskrbe, tranziciju prema nisko-ugljičnim energentima, ekonomski rast i stvaranje novih radnih mjesta.

0
PREDAVAČA
0
SUDIONIKA
0
PARTNERA
0
DANA
hunig

Organizator: Hrvatska Udruga Naftnih Inženjera i Geologa

Hrvatska udruga naftnih inženjera i geologa strukovna je, nevladina, nestranačka i neprofitna udruga u koju se dobrovoljno učlanjuju inženjeri i tehničari geološke, naftno-rudarske i ostalih tehničkih struka, potom pravnici, ekonomisti i drugi stručnjaci koji rade ili su radili u djelatnosti naftno-plinskog gospodarstva, odnosno energetike te studenti viših godina tehničkih i prirodoslovnih fakulteta.

Treća obavijest

Zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanjem na Desetoj međunarodnoj konferenciji i izložbi o naftno-plinskom gospodarstvu i primarnoj energiji, kojom Hrvatska još jednom postaje središtem okupljanja uglednih znanstvenika i stručnjaka  iz zemlje i inozemstva iz područja energetike. U središtu ovogodišnje konferencije su „Energenti koji će osigurati tehnološki i gospodarski razvoj te energetsku neovisnost“   

Više o temama konferencije i izložbe možete naći u „Trećoj obavijesti“.

Visoki pokrovitelji

Znanstveno stručni pokrovitelji

Glavni sponzor

Sponzori

ŠIBENIK, AMADRIA PARK

Gdje se održava konferencija?

Rezervirajte smještaj u hotelskom naselju Amadria Park

KONTAKT

+385 1 4653 280

sibenik@hunig.hr
Barčićeva 9, 10 000 Zagreb