Druga sjednica Uprave HUNIG-a

26. ožujak, 2015
Stefanija Novak Zoroe
Podijeli članak:

 

Na 2. sjednici Uprave HUNIG-a održanoj 26. ožujka 2015. predsjednik udruge je, sukladno zaključcima Predsjedništva s 1. sjednice, odnosno temeljem prispjelih prijedloga tvrtki utemeljitelja udruge, iznio širi popis imena stručnjaka za članove Počasnog, Znanstvenog i Organizacijskog odbora konferencije i izložbe.

Raspravljalo se o visini kotizacije te je zaključeno da, s obzirom na gospodarske prilike, kotizaciju (za domaće i za strance) treba smanjiti za 20 posto u odnosu na onu koja je bila na prošloj konferenciji održanoj u Šibeniku 2012.

S obzirom na zahtjevne i mnogobrojne stručne poslove koje bi HUNIG kao tehnički organizator konferencije i izložbe trebao obaviti, zaključeno je da se, umjesto angažiranja skupe specijalizirane agencije, angažira jedan do dva stručna suradnika s kojima bi se sklopio ugovor o radu na određeno vrijeme.

Sukladno članku 39. Statuta Uprava je utvrdila visine naknada ugovora o djelu u Tajništvu za imenovane u tijelima Udruge i druge administrativno – stručne poslove.Ostavite komentar (vaša e-mail adresa neće biti prikazana)