HUNIG-u Google donacija

17. ožujka 2016.
Stefanija Novak Zoroe
Podijeli članak:

 

Nakon što se u veljači 2016. prijavio na natječaj za donaciju Googla za neprofitne organizacije HUNIG-u je početkom ožujka 2016. donacija i odobrena. Radi se naime, o „Google Ad Grants for Nonprofits“ radi dobivanja sredstava za Google AdWords™ oglašavanja svih aktivnosti HUNIG-a na stranicama rezultata Google pretraživanja.

Ovom donacijom HUNIG kao neprofitna stručna udruga svaki mjesec ima besplatne oglase od Ad Wordsa, Googlovog rješenja za online oglašavanje. Zahvaljujući češćem prikazivanju HUNIG-ovih oglasa pored rezultata Google pretraživanja, više će ljudi, stručne javnosti u zemlji i inozemstvu znati za HUNIG-ove aktivnosti, što će zasigurno pridonijeti širenju udruge, odnosno njezinom kvalitetnijem radu u promicanju naftno-plinske struke.

Treba također istaknuti da HUNIG kontinuirano pomoću programa Google analitike provodi analizu korisnika HUNIG-ove web stranice, a u svrhu poboljšanja kvalitete informacija i povećanje broja novih korisnika.Ostavite komentar (vaša e-mail adresa neće biti prikazana)