29. studeni, 2016

Skupština prihvatila plan rada za 2017.

komentari

U punoj dvorani Inine poslovne zgrade u Šubićevoj, u nazočnosti 200-tinjak članova udruge te gostiju održana je 29. studenoga 2016. Skupština Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa.

 

 

21. studeni, 2016

Novi 148. broj časopisa Nafta i Plin

komentari

Uredništvo časopisa HUNIG-a pripremilo je novi, 148. po redu stručni časopis „NAFTA i PLIN“.

 

 

18. svibanj, 2016

Ljetna škola naftnog rudarstva u Dubrovniku

komentari

Ljetna škola naftnog rudarstva djeluje u okviru akademskih programa Interuniverzitetskog centra poslijediplomskih studija u Dubrovniku već više od dvadeset i pet godina. Interaktivne seminare organiziraju izvršni direktori Ljetne škole naftnog rudarstva, profesori sa Zavoda za naftno inženjerstvo Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i ugledni profesori s hrvatskih i inozemnih sveučilišta te istaknuti stručnjaci.

 

 

17. ožujak, 2016

HUNIG-u Google "For Non Profits" donacija

komentari

Nakon što se u veljači 2016. prijavio na natječaj za donaciju Googla za neprofitne organizacije HUNIG-u je početkom ožujka 2016. donacija i odobrena. Radi se naime, o „Google Ad Grants for Nonprofits“ radi dobivanja sredstava za Google AdWords™ oglašavanja svih aktivnosti HUNIG-a na stranicama rezultata Google pretraživanja.

 

 

14. ožujak, 2016

Je li energetska kriza neizbježna?

komentari

U prepunoj dvorani na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu je, u prigodi obilježavanja Dana inženjera RH, 2. ožujka 2016. akademik Mirko Zelić održao predavanje pod naslovom „JE LI ENERGETSKA KRIZA NEIZBJEŽNA ?“

 

 

11. ožujak, 2016

Predavanje o upravljanju starim poljima Panonskog bazena

komentari

Prije radnog dijela redovite godišnje Skupštine HUNIG-a održane 7. ožujka 2016. Jerko Jelić Balta, direktor Sektora za razradu ležišta INA d.d. održao je stručno predavanje pod naslovom „UPRAVLJANJE STARIM POLJIMA PANONSKOG BAZENA“.

 

 

10. ožujak, 2016

Prihvaćen plan rada HUNIG-a za 2016.

komentari

Na godišnjoj Skupštini HUNIG-a održanoj 7. ožujka 2016. prihvaćen je plan rada udruge u ovoj godini. Samostalno ili zajedno sa Znanstvenim vijećem za naftu i plin HAZU i drugim udrugama u planu HUNIG-a je organizacija 2 do 3 okrugla stola i 3 do 4 stručna predavanja sa sljedećim aktualnim temama.