19. prosinac, 2014

Održana Izborna skupština HUNIG-a.

komentari

U petak 19. prosinca 2014. održana je Izborna skupština Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa. Skupštinom je predsjedao Stevo Kolundžić, a uz njega u Radnom predsjedništvu bili su Jasmina Jelić Balta i Zoran Čogelja.

 

 

3. prosinac, 2014

„Međunarodne koncesije i ugovori u istraživanju i proizvodnji ugljikovodika“

komentari

Koncem godine Hrvatska udruga naftnih inženjera i geologa objavljuje knjigu pod naslovom „Međunarodne koncesije i ugovori u istraživanju i proizvodnji ugljikovodika“. Sponzor knjige je INA-Industrija nafte, d.d.

 

 

3. prosinac, 2014

TEHNOLOGIJE ISTRAŽIVANJA I PROIZVODNJE NAFTE I PLINA IZ PODMORJA

komentari

U organizaciji HUNIG-a i Znanstvenog vijeća za naftu i plin HAZU u utorak 2. prosinca u prepunoj dvorani Inine poslovne zgrade u Šubićevoj, održan je okrugli stol s aktualnom temom TEHNOLOGIJE ISTRAŽIVANJA, RAZRADE I PROIZVODNJE UGLJIKOVODIKA IZ LEŽIŠTA U DUBOKOM PODMORJU. Skupu se na početku u ime predsjednika HAZU, akademika Zvonka Kusića obratio tajnik Tehničkog razreda Stjepan Jecić, a potom je Barbara Dorić, predsjednice Uprave Agencije za ugljikovodike ukratko pobrojila aktivnosti Agencije vezane za dodjelu koncesija za istraživanje na moru i kopnu RH.

 

 

28. studeni, 2014

Izvješće o radu Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa u 2014.

komentari

Izvješće o radu Hrvatska udruga naftnih inženjera i geologa prihvaćeno je na sjednici Predsjedništva održanoj 27. 11. 2014. Udruga je zajedno sa Znanstvenim vijećem za naftu i plin Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti organizirala dva okrugla stola i tri stručna predavanja.

 

 

28. studeni, 2014

Plan rada Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa u 2015. godini.

komentari

Na sjednici Predsjedništva HUNIG-a održanoj 27.11.2014. razmotren je i dopunjen plan rada Udruge u sljedećoj godini. Samostalno ili zajedno sa Znanstvenim vijećem za naftu i plin HAZU u planu HUNIG-a je organizacija 2 do 3 okrugla stola i 5 do 6 stručnih predavanja sa sljedećim aktualnim temama...