3. studeni, 2014

Novi 140. broj stručnog časopisa NAFTA i PLIN

komentari

Novi 140. broj stručnog časopisa HUNIG-a donosi više preglednih i stručnih članaka, od kojih izdvajamo osvrt na 21. svjetski naftni kongres održan u Moskvi od 15. do 19. lipnja 2014. pod nazivom ODGOVORNA ENERGETSKA AKTIVNOST U RASTUĆEM SVIJET.

 

 

4. listopad, 2014

Šest svjetskih kompanija zainteresirano za istraživanje i proizvodnju ugljikovodika u Jadranu

komentari

Prvo javno nadmetanje za istraživanje i proizvodnju ugljikovodika u podmorju Jadranu zatvoreno je 3. studenoga 2014. u 14 sati. Nakon zatvaranju nadmetanja u Agenciji za ugljikovodike održana je sjednica Stručnog povjerenstva za provođenje javnog nadmetanja, na kojoj su otvorene pristigle ponude. Šest naftnih kompanija iskazalo je interes za istraživanje podmorja Jadrana na 15 istražnih blokova.

 

 

8. rujan, 2014

Novi 139. broj stručnog časopisa NAFTA i PLIN

komentari

U novim 139. po redu stručnom časopisu Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa „NAFTA i PLIN“ objavljujemo stručne i pregledne članke iz područja naftnog rudarstva, geologije, plinskog gospodarstva, zakonske regulative, novosti iz područja istraživanja, otkrića i proizvodnje ugljikovodika u svijetu i drugo.

 

 

2. srpanj, 2014

Okrugli stol o Ininom programu 4P. Revitalizacija proizvodnih polja u Hrvatskoj

komentari

INA će godišnje u projekt revitalizacije starih polja u Hrvatskoj uložiti milijardu kuna, očekujući novu proizvodnju nafte i plina, odnosno povećanje iscrpka koji sada na naftnim poljima iznosi 34 posto.

 

 

19. svibanj, 2014

Objavljen novi 138. broj stručnog časopisa HUNIG-a pod nazivom NAFTA i PLIN

komentari

U novom broju redizajniranog stručnog časopisa Hrvatske udruge naftnih inženjera i geologa „NAFTA i PLIN“ (broj 138), uz ostalo, možete pročitati više zanimljivih stručnih članaka iz raznolikih područja naftnog rudarstva, odnosno gospodarstva.