14. prosinac, 2015

Četvrta sjednica Uprave HUNIG-a

komentari

Članovi Uprave HUNIG-a na 4. sjednici održanoj 14. prosinca 2015. složili su se da se godišnja Skupština udruge održi tijekom veljače ili najkasnije početkom ožujka 2016. Osim naturalnih i financijskih podataka za 2015. i plana za 2016. godinu na Skupštini bi se održalo i jedno stručno predavanje. Istaknuta je potreba pomlađivanja članstva pa bi, s tim u svezi, bilo dobro na Skupštinu pozvati i mlade stručnjake potencijalne nove članove udruge.

 

 

16. rujan, 2015

Druga sjednica Predsjedništva HUNIG-a

komentari

Na Drugoj sjednici Predsjedništva HUNIG-a održanoj 16. rujna 2015. bili su nazočni i članovi Organizacijskog odbora 8. međunarodne konferencije i izložbe.

 

 

13. srpanj, 2015

Treća sjednica Uprave HUNIG-a

komentari

Na 3. sjednici Uprave HUNIG-a održanoj 13. srpnja 2015. predsjednik Mirko Zelić je informirao članove Uprave o pristiglim stručnim radovima za konferenciju u Šibeniku, kojih je, do sada, prijavljeno 82, a očekuje ih se još desetak. U njima su obrađena sva područja naftno-plinskog rudarstva i energetike u cjelini, a poglavito nova tehnološka postignuća primijenjena u praksi.

 

 

26. ožujak, 2015

Druga sjednica Uprave HUNIG-a

komentari

Na 2. sjednici Uprave HUNIG-a održanoj 26. ožujka 2015. predsjednik udruge je, sukladno zaključcima Predsjedništva s 1. sjednice, odnosno temeljem prispjelih prijedloga tvrtki utemeljitelja udruge, iznio širi popis imena stručnjaka za članove Počasnog, Znanstvenog i Organizacijskog odbora konferencije i izložbe.

 

 

27. veljača, 2015

Prva sjednica Predsjedništva HUNIG-a

komentari

Na Prvoj sjednici Predsjedništva održanoj 27. veljače raspravljalo se o pripremama za održavanje 8. međunarodne konferencije i izložbe ( Solaris, Šibenik 13.-16. listopada 2015.). S tim u svezi predsjednik Udruge je nazočne članove upoznao s pokroviteljstvom i podupirateljstvom kao i s naslovom Konferencije „Tehnološka dostignuća u području istraživanja, proizvodnje i opskrbe energenata koji će osigurati globalni gospodarski razvoj“. Govorio je i o znanstveno stručnim temama Konferencije, o imenovanju Počasnog, Znanstvenog i Organizacijskog odbor.

 

 

23. veljača, 2015

Prva sjednica Uprave HUNIG-a

komentari

Na Prvoj sjednici Uprave HUNIG-a održanoj 23. veljače 2015. raspravljalo se o pripremama za održavanje 8. međunarodne konferencije i izložbe, Solaris, Šibenik 13.-16. listopada 2015., čiji je glavni pokrovitelj Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti – Razred za tehničke znanosti, o izdavačkoj djelatnost Udruge u ovoj godini, u kojoj se planira objaviti četiri broja stručnog časopisa NAFTA i PLIN te o temama za okrugli stol i predavanja.